top of page

EL BLOG DE DARA

ARA DARA

ESCENA 1

Fosc.

Un noi escriu una obra de Teatre il·luminat només pel seu ordinador portàtil. Un rellotge dóna 3 mesos de voltes sense aturador. Sis personatges més entren a escena.

Llums.

L’escenografia presenta un menjador de parets grogues (precisament grogues) i mobles de fusta. Una taula circular, envoltada de cadires i dos bancs, resta enmig l’escena. Tots set personatges, assentats, escriuen els objectius personals i professionals que els mouran a col·laborar plegats.

Es veu, sense estar acompanyat de cap text, com es planten les primeres llavors de Dara: Una Companyia de Teatre feta d’amics, d’amor i de ganes de treballar.

ESCENA 2

Veiem un garatge amb un cotxe i quatre motos. Tres cadires al centre de l’espai. El noi que escrivia una obra de Teatre ara té un guió a les mans. Dels altres sis personatges, dues de les noies treballen fent trucades i dibuixant escenografies i vestuaris en cartolines de paper. Els altres quatre, dues noies i dos nois, juguen. Així, donen vida a les idees del noi del guió que, atent, els orienta apassionat des de la porta de ferro del garatge. Rialles. Un rellotge dóna 3 mesos de voltes més sense aturador.

ESCENA 3

Espai diàfan amb un mirall i una barra de ballet a la paret. Tres cadires al centre. Deu finestres obertes il·luminen l’indret. La noia de les trucades, ara, és productora i ha trobat el local d’assaig on ens trobem: La Tamarita. La noia dels dibuixos, ara, és dissenyadora i ha creat una web, una escenografia, un vestuari i un cartell. El noi del guió, ara, és director i treballa el text i la posada en escena amb els altres quatre que ja són actors i actrius, ara. Un rellotge dóna els últims 3 mesos de voltes sense aturador.

ESCENA 4

Veiem un Teatre al Festival Butaka d’Olesa de Montserrat. L’espai està il·luminat, hi ha tres pufs blancs al centre i una porta al lateral. Ara ja és un escenari. Les butaques del teatre són plenes de gent que vibra, públic que gaudeix. I, ara, el guió és una Obra de Teatre, “iMe”, que s’està representant amb un èxit aclaparador. Ara, tots set són una companyia. Ara són Dara.

Baixa el teló.

I no apareix [FI].

Últims posts
Arxiu
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page